Over Martano
Impressie
Contact

 

Ons bedrijf

Foto’s

 

Contact

Over Martano
Impressie
Contact
E-mailadres: info@martano.nl
Welkom

 

 

Martano is reeds 25 jaar actief in recreatie en badmode.

Wat begonnen is als een eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. Onze stijlvolle, modieuze en functionele collectie vrijetijdskleding wordt nu verkocht op 35 recreatieparken in Nederland en België.

 

Wat aanvankelijk als service product werd aangeboden is uitgegroeid tot een unieke en trendy collectie badkleding. Of men nu op zoek is naar een stijlvolle bikini, een hippe hipster of een stoere bermuda, dankzij ons concept zullen zij alles bij u in de winkel kunnen vinden! Voor parken of zwembaden die het gehele jaar geopend zijn hebben wij ook diverse producten welke aansluiten bij bijvoorbeeld het herfst en winterseizoen, zoals fleece jacks.

 

Wij leveren op basis van aantrekkelijke consignatie percentages waardoor u geen enkele investering hoeft te doen en dus geen risico loopt. Wij verzorgen tevens de volledige presentatie in uw winkel. Door onze traditionele bedrijfscultuur en structuur kunt u altijd rekenen op een correcte en tijdige levering en een uitstekende service.

 

Hebt u interesse of bent u benieuwd naar onze collectie en mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op, wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

 Martano Fashion | Siennastraat 5 | 5247 KD Rosmalen | Tel: 06-51006975 | info@martano.nl